Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kulcsár Dorottya is aláírt, újabb saját nevelésű játékosunkkal hosszabbítottunk

Kulcsár Dorottya is aláírt, újabb saját nevelésű játékosunkkal hosszabbítottunk

Az SZKKA ügyvezetője, Pődör Zoltán a jövő évi, minden bizonnyal NB I-es keret kialakítása kapcsán kiemelte, az élvonalbeli csapatot is a jelenlegi, főként szombathelyi játékosokra alapozva képzeli el, ezért nagyon fontos, hogy klub megőrizze és itt tartsa saját, helyi értékeit. Ennek tükrében is örömmel jelentjük be, hogy Kulcsár Dorottya személyében újabb saját nevelésű játékosunkkal hosszabbítottunk szerződést a következő idényre.

A 2002-es születésű Kulcsár Dorka 2015 óta az SZKKA játékosa, a ranglétrát végigjárva itt mutatkozott be az élvonalban a 2019/20-as idényben. Egy év fővárosi kitérő után 2022 nyarán tért vissza klubunkhoz, a mostani idényben csapatunk egyik húzóembereként 24 bajnokin 97 gólnál jár.

- Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy a következő szezonban is a csapat tagja lehetek, szinte gondolkoznom sem kellett, hiszen nagyon jól érzem magam. A csapattársakkal jól kijövök és a szurkolókat is nagyon kedvelem! Motivált vagyok a következő szezont illetően, most azonban még a jelenlegi feladatra fókuszálok, ami pedig az, hogy feljussunk az első osztályba, amiért egész szezonban nagyon keményen dolgoztunk. Az ezt követő cél pedig, hogy az NB I-ben is magabiztosan helyt tudjunk állni – nyilatkozta Kulcsár Dorka.

- Dorkával régóta dolgozunk együtt, hiszen egy kis megszakítással közel tíz éve az SZKKA játékosa. Nagyon örülök a közös folytatásnak, hiszen nem csak sportolóként meghatározó láncszeme a csapatnak, hanem emberileg értékes tagja a klubnak – fogalmazott a hosszabbítás kapcsán Pődör Zoltán ügyvezető.