Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Megőrizzük értékeinket: Szmolek Apollónia szerződést hosszabbított

Saját nevelésű beállónk a következő szezonban is az SZKKA-ban kézilabdázik.
Megőrizzük értékeinket: Szmolek Apollónia szerződést hosszabbított

Az SZKKA vezetője, Pődör Zoltán a legutóbbi interjújában kiemelte, a jövő évi – minden bizonnyal NB I-es – keretünk kialakításakor a legfőbb szempont, hogy klubunk saját, helyi értékeit Szombathelyen tartsuk. A tárgyalások folyamatosan zajlanak és most örömmel számolhatunk be róla, hogy az SZKKA saját nevelésű játékosa, Szmolek Apollónia meghosszabbította szerződését, így a következő szezonban is klubunkban szerepel.

A 2002-es születésű beálló a 2019/20-as szezonban bemutatkozhatott az élvonalban, a mostani idényben 23 bajnokin 86 gólt lőtt eddig.

- Nagyon örülök, hogy ilyen hamar sikerült megegyeznünk a nevelőklubommal. Egész évben egy közös célért dolgozott mindenki, amit remélem, hogy hamarosan el fogunk érni együtt. Ez a csapat és ez a klub olyan mint egy nagy család: mindenki támogatja a másikat és mindenki a maximumra törekszik, ezért nem is volt kérdés számomra, hogy hol szeretném folytatni. Célunk, hogy jövőre remélhetőleg az NB I-ben stabil csapatjátékot tudjunk mutatni. Addig azonban még hosszú az út, sokat kell még fejlődnünk – nyilatkozta Szmolek Apollónia.

- Nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen fontos számunkra, hogy a saját nevelésű játékosaink itt tartsuk, hiszen az NB I-es csapatot is rájuk alapozva képzeljük el. Szmolek Apollónia gyerekkora óta nálunk kézilabdázik, örülök, hogy folytatódhat a közös munka – mondta a hosszabbításról Pődör Zoltán ügyvezető.

A következő napokban, hetekben további bejelentések várhatóak.