Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Parádés kezdés: negyedóra után eldöntöttük az Eszterházy SC elleni idegenbeli bajnokit

Parádés kezdés: negyedóra után eldöntöttük az Eszterházy SC elleni idegenbeli bajnokit

Szombaton este a középmezőnyben elhelyezkedő egri, Eszterházy SC otthonában folytatta a bajnokságot veretlenül listavezető csapatunk. A hosszú utazás ellenére magas hőfokon kezdtük a mérkőzés, remekül védekeztünk és a kapuból is jó teljesítmény érkezett. A lányok gyorsan dűlőre akarták vinni a két pont sorsát, a 13. percben már 10-1-re vezettünk, így szinte az első félidő derekán el is döntöttük az idegenbeli mérkőzést.

A második félidő elején ugyan volt egy kis hullámvölgyünk, de villámgyorsan rendeztük a sorokat és ezúttal is nagyon magabiztos, 12 gólos győzelmet arattunk. Újabb sikerünkkel továbbra is veretlenül, hat ponttal vezetjük a bajnokságot és most már tényleg karnyújtásnyira kerültünk az NB I-es feljutástól, melyet hamarosan matematikailag is bebiztosíthatunk, csakúgy mint a történelmi, veretlen bajnoki címet.

Köszönjük a csapatot elkísérő szurkolóink biztatását!

Eszterházy SC – Szombathelyi KKA 20-32 (7-18)

NB I/B 25. forduló, Eger, 150 néző

SZKKA: Csatlós, Christe (kapusok) – Kazai 2, Pődör B. 5, Pődör R. 7, Szmolek 3, Kulcsár 4, Pálffy 4, Szeberényi 3, Varga N. 2, Balogh P. 2, Böhm, Hornyák, Horváth A. Vezetőedző: Vida Gergő