Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A gyerekek nagyon várják már, hogy az új csarnokban edzhessenek

Az SZKKA egy nagy család, amelynek végre lesz egy közös otthona – nyilatkozta a Szülői Munkaközösség elnöke, Horváth Zsolt.
A gyerekek nagyon várják már, hogy az új csarnokban edzhessenek

Az elmúlt héten érkezett a bombahír, miszerint a Magyar Kézilabda Szövetség és a magyar kormány is hivatalosan jóváhagyta, hogy közel 3,3 milliárd forint TAO-forrásból felépüljön az SZKKA kézilabda munkacsarnoka, így minden akadály elhárult, hogy megvalósuljon évtizedes álmunk. A fantasztikus fejleményekről a Szülői Munkaközösség elnökét, Horváth Zsoltot kérdeztük.

- Nagyon boldogok vagyunk, amiért végre felépülhet a gyerekek saját otthona. Hosszú évek óta várjuk már, hogy legyen egy olyan létesítmény, ahol a közel 300 fiatal megfelelő körülmények között, biztonságosan tudjon sportolni. Az utánpótlás csapatok jelenleg külön helyszíneken, különböző tornatermekben tudnak készülni, de az új munkacsarnokban minden adott lesz egy helyszínen, legyen szó edzésről, kondizásról, vagy akár tanulásról. A tervek szerint autóbuszok is lesznek majd, amik hozzák-viszik a gyerekeket. Az SZKKA egész közössége az elmúlt időszakban egy nagy családdá alakult, és ennek a nagy családnak most lesz egy közös otthona is. A gyerekek hihetetlenül várják már, hogy birtokba vehessék és az új csarnokban edzhessenek és játszhassanak mérkőzéseket. Mi, szülők is várjuk, hogy egy ilyen korszerű sportlétesítménybe járhassanak és sportolhassanak a gyerekeink, akikkel együtt szeretnénk majd belakni és sok-sok jókedvvel, nevetéssel és győzelmekkel megtölteni a csarnokot. Valamennyi szülő nevében köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a közös álmunk megvalósításához – fogalmazott a Szülői Munkaközösség elnöke, Horváth Zsolt.

 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK