Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Bo Rudgaard Olsen: Nagyon pozitívak az első benyomásaim

Bo Rudgaard Olsen: Nagyon pozitívak az első benyomásaim

Hétfő óta javában és gőzerővel zajlik felnőtt csapatunk felkészülése az előttünk álló, NB I-es szezonra. Az első napok tapasztalatairól és benyomásairól kérdeztük az SZKKA új vezetőedzőjét, a dán Bo Rudgaard Olsent.

- Nagyon jól teltek az első napok. A tesztek, felmérések fontosak voltak a következő időszak megtervezéséhez és örömmel láttuk, hogy a játékosok nagyon jó állapotban tértek vissza a nyári szünetről – kezdte az SZKKA dán trénere, aki arról is mesélt, milyen volt megismerkedni a csapattal.

- Nagyon pozitív és izgalmas volt találkozni a stábbal és a csapattal, mindenki nagy mosollyal fogadott. Kiváló, profi munka zajlik a stáb részéről, a játékosok pedig mindent megtesznek, hogy sikeresek legyenek – folytatta Bo Rudgaard Olsen. Vezetőedzőnk elmondta, rendkívül pozitívak az első tapasztalatai Szombathelyen.

- Nagyon pozitívak az első benyomásaim. Eddig csak mosollyal és érdeklődéssel találkoztam mindazok iránt, amit bemutattam. A stábbal és a játékosokkal az ismerkedés folyamatában vagyunk, de azon dolgozok, hogyan hozhatom ki belőlük a legjobbat. Biztos vagyok benne, hogy jó eredményeket fogunk elérni, mert rengeteg minőségi és különböző típusú játékossal rendelkezünk – nyilatkozta csapatunk vezetőedzője.