Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Dombi Luca is meghosszabbította szerződését

A súlyos sérülésből lábadozó korábbi magyar válogatott beálló is marad Szombathelyen.
Dombi Luca is meghosszabbította szerződését

Egyre inkább körvonalazódni látszik az SZKKA jövő évi, NB I-es kerete, mellyel kapcsolatosan egy újabb bejelentést hoztunk. Meghosszabbította szerződését, így a következő szezonban is csapatunkat erősíti a korábbi magyar válogatott Dombi Luca.

A korábban Békéscsabán, Győrben, Mosonmagyaróváron, Dunaújvárosban és Kisvárdán is szereplő, komoly NB I-es rutinnal rendelkező beálló tavaly februárban igazolt Szombathelyre, ám az elmúlt időszakban két súlyos sérülés is hátráltatta. Bízunk benne, hogy hamarosan újra a pályán láthatjuk, hiszen nagy erőssége lehet a csapatnak az NB I-ben.

- Nagyon örülök, hogy sikerült kiharcolni a feljutást az NB I-be. Ebben a szezonban több sérülés is hátráltatott és nem tudtam segíteni a csapatnak úgy, ahogy szerettem volna, de nagyon bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban. Remélem, hogy a következő szezonban is meg tudjuk mutatni, hogy mire képes ez a csapat, és minél előrébb végzünk a bajnokságban – mondta Dombi Luca.

- Ismerjük Luca képességeit, ezért is nagyon várjuk vissza a pályára. Biztos vagyok benne, hogy a harcos játékával és tapasztalatával óriási segítsége lesz a csapatunknak az NB I-ben – jelezte Pődör Zoltán, az SZKKA első embere.