Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Emírségek, Spanyolország, Horvátország - így töltődtek fel a nyári szünetben az SZKKA játékosai - I. rész

Emírségek, Spanyolország, Horvátország - így töltődtek fel a nyári szünetben az SZKKA játékosai - I. rész

A jövő héten elkezdődik csapatunk felkészülése az előttünk álló NB I-es idényre. Az alapozás kezdete előtt minden évben utánajárunk, hogy a játékosaink hogyan, hol és mivel töltötték a nyári szünetet, hova utaztak feltöltődni, kikapcsolódni. Sorozatunk első részében a Pődör-lányok, Szmolek Apollónia és Kulcsár Dorka meséltek.

- Szerencsésnek mondhatom magam, mivel idén nyáron sikerült sok szép helyre eljutnom a szünet alatt. Először a párommal az Egyesült Arab Emírségekben voltunk pár napot, utána Utána barátnőmmel kiruccantunk egy hétvégére Milánóba, majd a családdal pedig Malagában, Spanyolországban töltöttünk el egy kis időt. Az utolsó két hetet itthon töltöm nyugalomban, hogy teljesen rá tudjak készülni fejben is az új szezonra. Nagyon feltöltődtem a nyár alatt, ki tudtam pihenni a hosszú szezon fáradalmait és újult erővel várom, hogy újra az első osztályban játsszunk – nyilatkozta az SZKKA csapatkapitánya, Pődör Rebeka.

- Idén nyáron kétszer is volt alkalmam nyaralni, június elején a párommal és a családjával mentünk Horvátországba a Krk-szigetre, utána pedig a családdal nyaraltunk egy hetet Malagában. Ezenkívül otthon és a Balatonon töltődtem fel barátokkal, családdal és még koncerten is voltunk Budapesten Bekiékkel – emlékezett vissza Pődör Blanka.

- A szünet első fele tanulással telt, hiszen idén diplomáztam az egyetemen, a sikeres vizsga után viszont Balatonon, illetve a barátnőimmel Horvátországban töltöttem egy-egy hetet, valamint egy bakancslistás koncerten is volt szerencsém részt venni. A szünet nagy részében viszont a pihenés mellett az edzéseken és a felkészülésen volt a hangsúly, hogy a lehető legjobb formánkat tudjunk nyújtani. Úgy érzem, hogy teljesen feltöltődtem és nagyon izgatottan várom az alapozást, valamint az új kihívásokat – mondta Szmolek Apollónia.

- A június első hetét a párommal Egyiptomba töltöttük, ahol több programon is részt vettünk, nagyon szép helyeken jártunk, de a hangsúly a pihenésen volt. Majd itthon a családommal töltöttem az időt, közben már csináltuk az egyéni edzéseket, amiket az erőnléti edzőnk küldött. Zárásként pedig még a barátnőkkel, korábbi csapattársakkal elmentünk pár napra Horvátországba, ahol nagyon jól éreztük magunkat, igazi csajos nyaralás volt. Úgyhogy mondhatom, hogy teljesen feltöltődtem, kipihentem magam és motiváltan várom már hogy találkozzak a csapattal és elkezdjük a közös munkát – fogalmazott Kulcsár Dorka.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK