Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Adrenalinbomba: Fantasztikus csapatépítő programon jártunk a Pannonia Ringen

Adrenalinbomba: Fantasztikus csapatépítő programon jártunk a Pannonia Ringen

A keddi felkészülési mérkőzésünk másnapján egy különleges csapatépítő programon vehettünk részt, ugyanis meghívást kaptunk az Ostffyasszonyfán található Pannonia Ringre.

Az időzítés tökéletes volt, hiszen éppen izgalmas motorversenyek zajlottak a pályán. Kiss Sándor Ring Manager szívélyesen fogadott minket, és egy érdekes előadással kezdte a programot, amelyben mesélt a pálya történetéről és különlegességeiről. A motorverseny rajtját az első sorokból követhettük nyomon, majd a pálya különböző pontjaira is betekintést nyerhettünk. Körbevezettek minket a versenypályán, megtekinthettük a race control szobát, a dobogót, és a lelátóról is ráláttunk az eseményekre.

Az izgalmak azonban nem értek véget a motorversennyel. A csapatunknak ugyanis lehetősége nyílt kipróbálni magát a gokartozásban is. Mindenki számára hatalmas élmény volt a pályán versenyezni, és az egész napot a csapatszellem és a közös szórakozás jellemezte. A napot egy finom ebéd zárta, ahol még tovább élhettük az élményeket, majd ezekkel az emlékekkel gazdagabban zártuk a napot. Összességében egy fantasztikus napot tölthettünk el együtt, ahol nem csak az adrenalint pumpáltuk, hanem közelebb is kerültünk egymáshoz, mint csapat.

- A csapatépítő program egy igazi adrenalin bomba volt, gokartoztunk és emellett volt lehetőségünk motorosokat nézni ahogy a Pannónia Ringen versenyeztek. A gokartozást szerintem mindenki nagyon élvezte, teljes versenyhangulat volt, voltak olyanok is akik a sóderágyban kötöttek ki. Nagyon jól szórakoztunk, remek programot állítottak össze nekünk az ott dolgozók amit innen is köszönünk – mesélt élmenyeiről csapatkapitányunk, Pődör Rebeka.

Köszönjük a meghívást és ezt a fantasztikus programot a Pannonia Ring csapatának!