Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Felejthetetlen csapatépítő programon vett részt U16-os csapatunk a Rába partján

Felejthetetlen csapatépítő programon vett részt U16-os csapatunk a Rába partján

Különleges és emlékezetes csapatépítő programon vett részt U16-os csapatunk, amely Körmenden, a Rába partján található Egis üdülőben töltött el közösen egy felejthetetlen napot. A program a szórakozás mellett a csapatszellem erősítéséről és örömteli, hogy egy vidám, tartalmas napot töltöttek el együtt a csapat tagjai.

- Csapatszinten nagyon jól éreztük magunkat, nem volt olyan tagja a csapatnak, aki csak egy percig is unatkozott volna. Körmenden tartottuk a csapatépítőt, az Egis üdülőben, ami a Rába parton fekszik. Nagyon sok programlehetőségünk volt a nagy területen. Csocsózással, focizással, asztaliteniszezéssel kezdtük meg a napot, majd miután megettük a bográcsban készült ebédet, számháborúval folytatódott a napunk. Végig segítve egymást nagyon jó játékot játszottunk, sok nevetéssel. Ezután következhetett egy kis fürdés a Rábában, bár a víz nem volt túl meleg, itt is nagyon jól szórakoztunk. A napot egy kis kosarazással zártuk, ami szintén nagyon jót tett a csapatösszhangnak. Felejthetetlen napot tölthettünk Körmenden, ami nagyon jó aktív pihenés is volt egyben. Köszönjük szépen a Sass családnak a szervezést és a lehetőségetemlékezett vissza a csapat játékosa, Béres Fruzsina.

- A csapatunk egy felejthetetlen csapatépítőn vett részt a Rába partján található Egis üdülőben. A helyszín lenyűgöző volt, a természet közelsége pedig tökéletes hátteret biztosított a kikapcsolódáshoz és a csapatszellem erősítéséhez. A nap folyamán számos sportolási lehetőség állt rendelkezésünkre: ping-pong, röplabda, foci, tollaslabda, kosárlabda és persze kézilabda is színesítette a programot. Külön öröm volt, amikor számháborúztunk. A finom falatokról Eszti és Gábor gondoskodott, akik bográcsban főzték meg nekünk az isteni sertéspörköltet, amit tésztával és savanyúsággal fogyasztottunk el. Úgy gondolom, hogy ez a nap nagymértékben hozzájárult a már amúgy is kiváló csapatszellemhez, és különösen hasznos volt az újonnan csatlakozott lányok számára, hogy jobban megismerhessék a csapatot. Mindig jó szívvel fogok visszagondolni erre a napra. Köszönjük – idézte fel a napot Spanyó Panni.

- A környezet nagyon szép volt, sok játékra volt lehetőség, nekem a számháború tetszett a legjobban, nagy harcokat vívtunk. A játékok után jól esett a finom étel, valamint a Rába vízébe hűsíteni magunkat. Végül sok élménnyel zártuk a napot, hálásan köszönjük a szervezőknek a munkáját. Gyuri bácsinak pedig a biztonságos utazást – fogalmazott Kovács Anna.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK