Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Felkészülés: Magabiztos győzelem a horvát Bjelovar elleni főpróbán

Felkészülés: Magabiztos győzelem a horvát Bjelovar elleni főpróbán

Az utolsó nyári felkészülési mérkőzésen csapatunk magabiztos győzelmet aratott az EHF Európa Kupában is érdekelt horvát ZRK Bjelovar ellen idegenben. A védekezésünk kiválóan működött, hatékonyan zártuk le a támadási lehetőségeket, így az ellenfélnek nehézségei akadtak a gólszerzéssel. Ezt kihasználva számos gyors indítással sikerült eredményes támadásokat vezetnünk.

A második félidőben ugyan volt egy rövid periódus, amikor a koncentrációnk egy kicsit lankadt, és ezalatt horvát ellenfelünknek sikerült néhány könnyű gólt szereznie. Azonban gyorsan rendeztük a sorokat és újra átvettük az irányítást. A mérkőzés végére megérdemelt, magabiztos 13 gólos győzelmet arattunk, ami tovább erősítette csapatunk önbizalmát. A folytatásban még egy hét kemény munka következik, jövő szombaton pedig a Békéscsaba elleni hazai bajnokival rajtol el az NB I-es szezon.

ZRK Bjelovar - Szombathelyi KKA 24-37 (11-17)

SZKKA: Almeida, Csatlós, Marinovic (kapusok) - Kulcsár 2, Varga N. 1, Kazai 6, Pődör B. 5, Pődör R. 6, Malovic 5, Dzatevska 3, Bujnochová 2, Akiyama 4, Szmolek 3, Balogh P., Szeberényi, Török Vezetőedző: Bo Rudgaard