Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hétfőn indul a bérletek árusítása: Ne maradjatok le egyetlen fontos mérkőzésről sem

Hétfőn indul a bérletek árusítása: Ne maradjatok le egyetlen fontos mérkőzésről sem

Örömmel értesítjük Szurkolóinkat, hogy augusztus 12-én, jövő hétfőn elkezdjük a 2024/25-ös idényre szóló bérletek árusítását. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az idei NB I-es szezontól egy újítással is készülünk: szurkolóink helyreszóló bérleteket vásárolhatnak, így minden bérlettulajdonosnak fix, saját ülőhelye lesz a szezon összes hazai mérkőzésén.

A Haladás Sportkomplexum befogadóképessége még a bővítés után is igencsak limitált és emlékezhetünk, hogy már az előző NB I/B-s bajnokságban szinte az összes hazai bajnoki meccsünk közel teltházas volt, ezért arra buzdítjuk Szurkolóinkat, hogy mihamarabb szerezzék be a limitált számban elérhető helyreszóló bérletet, nehogy ne jussanak be egy-egy fontos mérkőzésre, vagy lemaradjanak akár az egész szezonról.

Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, szerezzétek be minél előbb a bérleteket és legyetek ott minden hazai mérkőzésen! A legjobb helyek gyorsan elfogynak, ezért nem érdemes késlekedni!

Az NB I-es szezonra a bérletek árát a szurkolói és a szülői közösség képviselőivel egyeztetve az alábbiak szerint határoztuk meg:

Felnőtt szezonbérlet: 25 000 HUF

SZKKA Szülői szezonbérlet: 20 000 HUF

Gyerek/Nyugdíjas szezonbérlet: 15 000 HUF

A bérletek az összes hazai NB I-es és Magyar Kupa-mérkőzésre érvényesek. További fontos információ, hogy az Aréna Savariában rendezendő kiemelt mérkőzéseken az aréna kihúzható mobillelátóit tartjuk fenn bérlettel rendelkező Szurkolóink számára.

A helyreszóló szezonbérletek tehát jövő hétfőtől klubirodánkban vásárolhatóak meg (Szombathely, Berzsenyi tér 2., 4. emelet), hétköznapokon 9-tól 15 óráig.

A következő hetekben pedig több akcióval is készülünk az értékesítéssel kapcsolatban!