Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Itt a következő aláírás: Varga Niki is marad az SZKKA-ban

A szurkolók és a gyerekek egyik nagy kedvence már a hatodik szezonját kezdi majd Szombathelyen.
Itt a következő aláírás: Varga Niki is marad az SZKKA-ban

A korábbi szerződéshosszabbítások után újabb aláírásról számolhatunk be: a 2024/25-ös NB I-es szezonban is SZKKA játékosa lesz a szurkolók és a gyerekek egyik nagy kedvence, Varga Nikolett. A rutinos jobbszélső 2018-ban érkezett klubunkhoz, majd egyéves kozármislenyi kitérő után 2022-ben tért vissza, így a következő már a hatodik szezonja lesz SZKKA mezben. Niki az idei bajnokságot 67 góllal zárta, összesen pedig 277 találatnál jár szombathelyi színekben.

- Nagyon boldog vagyok, hogy a hatodik szezonomat kezdhetem Szombathelyen. Nem volt kérdés, hogy szeretnék maradni, itt otthonra találtam. Szeretem a várost, nagyon jó emberek vesznek körül, nagyszerű csapattársaim vannak, akikkel együtt küzdünk mindennap a céljainkért. Tökéletes szezonon vagyunk túl, 30-ból 30 mérkőzést megnyertünk, ez azt is jelenti, hogy nagyon jó, összetartó csapatunk van. Nem szeretnék elmenni a szurkolóink szeretete mellett, rengeteget jelent nekünk, hogy mellettünk állnak és akárhol játszunk, hazai környezetben érezhetjük magunkat. Ők hajszolnak bele minket a győzelembe, az érzés, amit kapunk tőlük leírhatatlan. Még nagyon sok szép emléket, élményt, győztes mérkőzést szeretnék itt átélni. Minden erőmmel azon leszek, hogy segítsek a csapatunknak és közösen minél jobb eredményt érjünk el. Hálás vagyok, hogy ehhez a klubhoz tartozhatok – nyilatkozta a hosszabbításról Varga Niki.

- Niki a pályán és azon kívül is fontos tagja a csapatnak és a közösségünknek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy hamarosan már a hatodik szezont kezdhetjük meg együtt. Örülünk a közös folytatásnak – fogalmazott az SZKKA ügyvezetője, Pődör Zoltán.