Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Két remek győzelemmel koronázta meg fantasztikus szezonját U13-as csapatunk

Nagyon szép évet zártak a lányok, akik csapatjátékban is hatalmasat léptek előre
Két remek győzelemmel koronázta meg fantasztikus szezonját U13-as csapatunk

A veszprémi Wartha Sportcsarnokban rendezték az U13-as Gyermekbajnokság zárófordulóját, ahol két kemény mérkőzés várt az egész idényben nagyszerűen teljesítő U13-as csapatunkra. A lányok a szezonhoz méltóan fejezték be az évet és két ragyogó győzelemmel koronázták meg a szezonban nyújtott produkciójukat. A csapat trénere, Debreczeni György a szezonzárót és az egész évet is értékelte:

U13-as Gyermekbajnokság, 11. forduló, Wartha Sportcsarnok Veszprém:

Bajnok DSE Nemesvámos – Szombathelyi KKA 16-18

Szombathelyi KKA – Csepel DSE 23-15

- Az utolsó fordulóban állítottak a legnehezebb feladat elé minket a rendezők. Végre mindkét meccsünket nagyon jó játékerőt képviselő csapatok ellen játszhattuk. Az első mérkőzés mindig nehéz nekünk, most is így voltunk. Hatalmas, nagyszerű színvonalú meccset játszottunk a Nemesvámos csapatával. Végig nagy küzdelem, nagy taktikai csata volt a két csapat között. Tökéletesek voltak a védekezések és nagyon nehéz volt rést találni a védekező játékosok között. A lányaink hatalmas szívvel játszottak, igazi kis tigrisek voltak és parádés kapusteljesítmény is párosult ehhez. Végül mi bírtuk jobban a végjátékot, így mi voltunk boldogok a mérkőzés végén. A második meccsen is hasonló játékra számítottunk, és így is lett. Bár ezen a mérkőzésen volt lehetőség gyors lerohanásra is és ez döntő volt. A csepeli lányok nem találtak rajtunk fogást, így biztosan hoztuk ezt a mérkőzést is.

- Szép évet zárunk, a lányok a csapatjátékban is hatalmasat léptek előre. Még vannak hullámvölgyek, de ez a 17 lány hihetetlen akarattal és összhanggal halad előre. Gratulálok a lányoknak! Köszönjük az egyesületünknek és a szülőknek az egész éves biztatást és a segítséget – értékelte a zárófordulót és az egész szezont U13-as csapatunk edzője, Debreczeni György.