Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Közös reggeli és izgalmas kalandjáték - vidám csapatépítőt tartottunk a Csónakázó tó környezetében

Köszönjük a lehetőséget a Deck Bistro & Bar és a Tömlöc Savaria csapatának.
Közös reggeli és izgalmas kalandjáték - vidám csapatépítőt tartottunk a Csónakázó tó környezetében

A Hypo elleni győztes idegenbeli edzőmeccs másnapja a kikapcsolódás és a pályán kívüli összetartás jegyében zajlott felnőtt csapatunk számára. A jövőbeni sikeres szerepléshez elengedhetetlen, hogy a lányok a pályán kívül is összhangban legyenek, hiszen minél jobban megismerik egymást és összekovácsolódnak, annál jobban tudnak küzdeni egymásért a pályán.

A pénteki csapatépítő program a Csónakázó tó partján, impozáns környezetben ttalálható Deck Bistro & Bar teraszán indult, ahol Pődör Zoltán ügyvezető nyitóbeszéde után közös reggelin vett részt a csapat és a szakmai stáb. Szükség is volt a finomabbnál finomabb falatokra és az energiabevitelre, hiszen egy izgalmas szabadtéri kalandjátékkal folytatódott a program.

A Tömlöc Savaria „Kaland a tó körül” nevű élménydús játékában a lányoknak Csónakázó tó és annak környékén elrejtett állomásokon kellett végighaladniuk, ahol igazi csapatmunkára és együttműködésre volt szükség, csakúgy mint a pályán. A „kincskereső” kalandjátékban a lányok és az edzők is kitettek magukért, a pálya végén pedig a jól összegyűjtött válaszoknak köszönhetően a kincsesládát is ki tudták nyitni és megfejtették a végső megoldást. 

A vidám hangulatú és izgalmas kalandjátékot mindenki nagyon élvezte, egy ilyen szórakoztató közös kikapcsolódás után pedig feltöltődve és bizakodva várhatjuk a nyári felkészülés hajráját.

Ezúton is köszönjük támogatónk, a Deck Bistro & Bar vendégszeretetét, valamint a Tömlöc Savaria csapatának a lehetőséget a kalandjátékra!