Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Munkában a csapat, elkezdtük a felkészülést az NB I-es szezonra

Az új vezetőedző és a nyári igazolások is a fedélzeten.
Munkában a csapat, elkezdtük a felkészülést az NB I-es szezonra

Felnőtt csapatunk számára ezennel véget ért a nyári szünet, a hétfőn ugyanis hivatalosan megkezdtük a felkészülést a 2024/25-ös NB I-es szezonra. Az első közös edzés előtt Dr. Hende Csaba tiszteletbeli elnök és Pődör Zoltán ügyvezető köszöntötte a csapatot és ismertette az előttünk álló idényre vonatkozó elvárásokat, célkitűzéseket.

Természetesen az SZKKA új vezetőedzője, Bo Rudgaard Olsen is bemutatkozott, majd az alapozás első napján Lengyák György atlétika mesteredző irányításával a fizikai teszteken, felméréseken volt a fő hangsúly. A játékosok motiváltan álltak munkába, a felmérésekből pedig az is kiderült, hogy a személyre szabott nyári egyéni edzésterveknek köszönhetően kiváló állapotban is tértek vissza a szünetről.

A felkészülési időszakban a csapat szigorú edzésprogramot követ, napi két tréninggel, majd a második héttől kezdve számos edzőmérkőzés is szerepel a menetrendben. A felkészülési meccsek pontos időpontjairól hamarosan tájékoztatjuk Szurkolóinkat, addig is megmutatjuk fotókon az alapozás első edzését: