Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I/B: Nagyszerű győzelem a Győri ETO KC ellen

Ifi csapatunk hatalmasat harcolt, egy percig sem forgott veszélyben a győzelem a győri fiatalok ellen.
NB I/B: Nagyszerű győzelem a Győri ETO KC ellen

Szombaton délután a fiatalok csatáját rendeztük az egyetemi csarnokban, amikor is ifjúsági csapatunk a Győri ETO KC U19-es együttesét fogadta a felnőtt NB I/B-s pontvadászatban. Nagyon jó szellemben, remek hozzáállással kezdtük a mérkőzést. Az ellenfél és a saját kapunk előtt is hatékonyak voltunk, 10 perc után 4-0-ra vezettünk, jött is a vendégek időkérése. Próbált ugyan zárkózni a Győr, de gyorsan visszavertük a rövid feltámadást és inkább növeltük előnyünket, 11-6. Keményen, aggreszíven védekeztünk, a szünetben 15-10-es állást mutatott az eredményjelző.

A második félidő elején felváltva estek a gólok, kiegyenlített játék zajlott a pályán, a különbség nem változott. Maradtak izgalmak azért a hajrára: az ETO felzárkózott kettő gólra, de lányaink a legjobbkor tettek rá még egy lapáttal. Az első perctől kezdve hatalmas küzdés jellemezte a csapatot, egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk. A végeredmény 29-25.

Köszönjük szurkolóink támogatását!

Szombathelyi KKA U19 – Győri ETO KC U19 29-25 (15-10)

NB I/B, 10. forduló

SZKKA: Farkas H. (K) – Pham Lien 1, Gabnai 4, Győri 6, Pődör B. 7, Zsákovics 3, Horváth A. 5 Csere: Wutschi, Szabó N., Szabó T. 3, Tóth B., Mersich, Temesvári, Lőrincz (K).