Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

NB I: Újabb hazai rangadó következik, szombaton este a Kisvárdát fogadjuk

NB I: Újabb hazai rangadó következik, szombaton este a Kisvárdát fogadjuk

A fantasztikus szezonrajt, a Békéscsaba elleni hazai, valamint a DKKA elleni idegenbeli győzelem után a hétvégén újabb hazai rangadó vár NB I-es csapatunkra: szombaton 18 órától a Kisvárda Master Good SE együttesét látjuk vendégül a Haladás Sportkomplexum csarnokában. A kisvárdaiak a bajnokság első fordulójában kikaptak Esztergomban, majd a legutóbbi játéknapon odahaza egy góllal legyőzték az MTK Budapest gárdáját. Az előző szezonban még Kisvárdán szereplő két légiósunkat, Ivana Djatevskát és Akiyama Natsumit kérdeztük, hogy mit várnak a szombati rangadón.

- Ismerve az ellenfél néhány játékosát, egy kemény, magas színvonalú mérkőzésre számítok, sok küzdelemmel. A két győzelmünk után és most ismét hazai pályán játszunk. Hiszek minden egyes csapattagunkban és mindent megteszünk azért, hogy hat ponttal zárjuk a hónapot – nyilatkozta Ivana Djatevska.

- Nagyon örülök, hogy ilyen csodálatosan kezdtük a szezont. Várom már a Kisvárda elleni mérkőzést. Ez lesz az első alkalom, hogy a korábbi csapattársaim ellen játszom. A célom, hogy megnyerjük a meccset, ezért igazoltam ide. A győzelem fontos, de annak is örülnénk, ha a szurkolók izgalmas és jó színvonalú mérkőzést láthatnának – fogalmazott Akiyama Natsumi.