Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Olaszország, Horvátország, Görögország - így töltődtek fel a nyári szünetben az SZKKA játékosai - II. rész

Olaszország, Horvátország, Görögország - így töltődtek fel a nyári szünetben az SZKKA játékosai - II. rész

Máris folytatjuk sorozatunkat, melyben bemutatjuk, hogyan és hol töltődtek fel, kapcsolódtak ki a nyári szünet alatt a Szombathelyi KKA játékosai. Nyaralós szériánk második részében Varga Niki, Balogh Petra, Csatlós Csenge és Szeberényi Flóra mesélt.

- Az egyéni edzések mellett most kicsit több időm volt pihenni a nyári szünetben. A családommal, barátaimmal igyekeztünk minden pillanatot kihasználni. Pár napot töltöttünk a Balatonon és a szüleimmel elutaztunk Horvátországba, Pulára. Nagyon sok szép helyet felfedeztünk, rengeteget fürödtünk, napoztunk. Élményekkel teli szüneten vagyok túl, de már várom, hogy újra a csapattal lehessek és elkezdjük a felkészülést. Feltöltődve, motiváltan állok neki az új szezonnak – mondta Varga Niki.

- A pihenőt otthon, Szabolcsbákán, Kisvárda mellett kezdtem el a családommal. Majd három napot töltöttem el Horvátország tengerpartján, Medulinban, a kiskutyámmal Jackkel, a párommal és az ő szűkebb baráti társaságával. Ezután Németországba vettem az utam, egy szűk hetet töltöttem a családommal Möckmühlben. A szünet utolsó hetére visszatértem páromhoz Szombathelyre, ahol egy baráti találkozót is sikerült összehozni a Rohonci tónál barátnőmmel. A munka azonban nem állt meg, hiszen otthoni edzésprogrammal készülünk gőzerővel, de kellőképpen fel tudtam töltődni a következő szezonra, amit már nagyon várok – mesélte Balogh Petra.

- A munka nem állt le teljesen, hiszen itthoni kiadott programot kell csinálni, de a pihenő idő nagy részét a családommal és a barátaimmal töltöttem. A családommal és a kiskutyámmal Görögországba, Skopelos szigetére látogattunk, ahol többek között meglátogattuk a híres Mamma Mia film forgatási helyszíneit. Úgy érzem, hogy sikerült kipihenni az előző szezon fáradalmait és újult energiával, motiváltan vágok bele a következő szezonba – nyilatkozta Csatlós Csenge.

- Időm nagy részét itthon töltöttem a családommal, de volt szerencsém Olaszországban nyaralni egyik barátnőmmel. Kiélveztem minden pillanatát de, már a lányok azért hiányoznak – így Szeberényi Flóra.