Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Óriási sikerek: U13-as és U15-ös csapatunk is ezüstérmet nyert Makarskában

Óriási sikerek: U13-as és U15-ös csapatunk is ezüstérmet nyert Makarskában

Idén U15-ös, U14-es és U13-as csapatunk vett részt a nagy hagyományokkal rendelkező nemzetközi utánpótlástornán a horvát tengerparton, Makarskában. U15-ös és U13-as együttesünk a csoportból való továbbjutás után egészen a fináléig menetelt az ötnapos tornán.

U15-ös lányaink a negyeddöntőben a lengyel Pogon Zabrze, az elődöntőben a horvát Izola csapatát verte, a döntőben aztán hetesekkel maradt alul a lengyel Bukowia ellen. U13-asaink a sima csoportgyőzelmek után magabiztosan győzte le a horvát Split és a lengyel Pantery Dopievo csapatát is, a fináléban pedig csupán egyetlen góllal kaptak ki az osztrák Hypo-tól.

Az elveszített döntők ellenére sincs okunk szégyenkezni, hiszen az ezüstérem is nagyon szépen csillog a makarskai nemzetközi utánpótlástornán. Gratulálunk a második helyhez és természetesen U14-es csapatunknak is, akik az idősebb korosztályban végül a 14. helyen végeztek.

2011/12-es korosztály, Döntő:

Szombathelyi KKA U13 - Hypo NÖ 20-21

- Hosszú út végére értünk. Hihetetlen nagyot küzdöttek a lányok, minden dicséretet megérdemelnek. A csapatunk jelesre vizsgázott, úgy érzem, ezt a győzelmet elvették a lányoktól. Köszönjük, hogy itt lehettünk, hajrá SZKKA - üzente a döntő után Debreczeni György edző.

2009/10-es korosztály, Döntő:

Szombathelyi KKA U15 - UKS Bukowia 21-23

- A rendes játékidő 20-20-as eredménnyel zárult, végül hetesekkel veszítettük el a finálét - tudtuk meg Bujárszki Ádám edzőtől.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK