Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Örömteli bejelentés: Pődör Rebeka és Pődör Blanka is aláírt a következő szezonra

Két saját nevelésű kulcsjátékosunk és gólgyárosunk az NB I-ben is az SZKKA-t erősíti.
Örömteli bejelentés: Pődör Rebeka és Pődör Blanka is aláírt a következő szezonra

Péntek délután hivatalos sajtótájékoztatón jelentettük be, hogy az idei történelmi szezon és az elmúlt évek két főszereplője, két saját nevelésű kulcsjátékosunk Pődör Rebeka csapatkapitány és húga, Pődör Blanka is meghosszabbította szerződését, így klubunk helyi értékei az NB I-ben is Szombathelyen maradnak és az SZKKA-t erősítik.

Két meghatározó játékosunk a mögöttünk álló szezonban is a csapat gólgyárosai voltak: Rebeka az elmúlt két NB I/B-s bajnokság gólkirálynője lett, előtte az NB I-ben is harmadik helyen végzett a góllövőlistán, Blanka pedig szorosan követve nővérét második lett a házi góllövőlistán.

- Az NB I-es visszajutással nem volt kérdés, hogy maradok, maradunk. Visszakerült a klub a méltó helyére, és úgy gondolom, hogy Szombathely városa megérdemli, hogy NB I-es csapata legyen. Hálásak vagyunk a klubvezetőségnek, hogy megteremtenek minden feltételt, hogy nyugodtan tudjuk dolgozni és csak a kézilabdára kelljen koncentrálnunk – jelezte a sajtóeseményen Pődör Rebeka.

- Az elmúlt években sem volt és a következő szezonban sem lesz Szombathelyen kézilabda a Pődör-lányok nélkül, akik idén csodálatos dolgot vittek végbe. A jövőben is példaképeket kell nevelnünk, hogy a kézilabda vonzerőt jelentsen azoknak a gyerekeknek is, akik még nem sportolnak – nyilatkozta az SZKKA tiszteletbeli elnöke, Dr. Hende Csaba.

 

- Több, mint tíz éve úgy működik a klub, hogy a helyi értékeinket, a szombathelyi tehetségeket próbáljuk Szombathelyen tartani. Furcsán hangzik az én számból, de nagyon örülök, hogy Szombathely és a klub két ikonikus játékosát is itt tudtuk tartani – fogalmazott Pődör Zoltán ügyvezető.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK