Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Sulikézi Fesztivál: most a Derkovits Gyula Általános Iskolában népszerűsítettük a kézilabdát

Pődör Zoltán ügyvezető és kabalafiguránk, Toto ezúttal is meglepetéssel készült a lányoknak.
Sulikézi Fesztivál: most a Derkovits Gyula Általános Iskolában népszerűsítettük a kézilabdát

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a Szombathelyi KKA a mostani idénytől szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskolával és a Derkovits Gyula Általános Iskolával karöltve csatlakozott a Magyar Kézilabda Szövetség által indított Kézilabda az iskolában programhoz. Ennek a keretein belül a Zrínyi suliban tartott program után a héten megszerveztük az ősz II. Sulikézi Fesztiválját a Derkovits Gyula Általános Iskola alsótagozatos lányai számára.

A két említett általános iskola Az elsőtől negyedik évfolyamos lányai az iskolakezdés óta hetente két alkalommal vesznek részt 1-1 órás kézilabdaedzésen, ahol játékos formában ismerkedhetnek meg a sportág sajátosságaival. A héten aztán mi látogattunk el és tartottunk a gyerekeknek Sulikézi Fesztivált a Derkovits Iskolában, hogy népszerűsítsük és megszerettessük a lányokkal a kézilabdát.

A novemberi, Zrínyiben tartott esemény után a Derkovits Iskolába szervezett Sulikézi Fesztivál is nagyszerűen sikerült. A játékos kézilabda-feladatok után Pődör Zoltán ügyvezető és népszerű kabalafiguránk, Toto ezúttal is meglepetéssel készült a résztvevőknek, akik tornazsákot és SZKKA-sálat is kaptak ajándékba.