Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szoros együttműködés szurkolóinkkal: fontos témákban hoztunk közös döntéseket

Szoros együttműködés szurkolóinkkal: fontos témákban hoztunk közös döntéseket

A Szombathelyi KKA vezetősége és szurkolótábora között folyamatosan kiemelkedő a kapcsolat. Drukkereink nem csak hazai pályán, hanem idegenben is mindig támogatnak minket. A szoros együttműködésből fakad, hogy mindig kikérjük szurkolóink véleményét és a drukkereket is érintő témákban együtt, közösen hozunk döntéseket. Ez most, az új szezon előtt sem volt másképp:

A fontos témákat érintő megbeszélésen Pődör Zoltán ügyvezető és a drukkereket képviselő Szabó Zoltán elsőként a bérletekkel és meccsbelépőkkel kapcsolatban döntött: a 2023/24-es idény összes hazai mérkőzésére (NB I/B-s bajnoki, Magyar Kupa) érvényes szezonbérlet ára egységesen 15.000 forintba kerül majd.

Idén egyébként különösen érdemes lesz SZKKA-bérletet váltani, ugyanis egy hihetetlen meglepetéssel és akcióval is készülünk, amiről hamarosan további részleteket is elárulunk.

A felnőtt meccsbelépők árát 1500 forintban, a diák/nyugdíjas jegyek árát pedig 800 forintban határoztuk meg. Az SZKKA-s gyerekek szülei előzetesen leadott igény esetén még kedvezőbben, 1000 forintért vásárolhatnak jegyet a hazai bajnoki meccsekre.

Döntés született az idegenbeli mérkőzések, idegenbeli szurkolói túrákról is: klubunk természetesen támogatja a Szurkolókat, hogy idegenben is segítsék, biztassák a csapatot, ezeknek az idegenbeli utazásoknak a költségein pedig közösen osztozunk.

A megbeszélésen a résztvevők új szurkolói ruházatokat is választottak: drukkereink kérésére új szurkolói pólókat, valamint a csapatéhoz hasonló bemelegítő pulcsikat is fogunk gyártatni, melyeket szintén kedvező áron vásárolhatnak meg a rajongók.

A megbeszélésen továbbá elhangzott: hazai mérkőzéseink új helyszínén, a Haladás Sportkomplexumban külön törzsszurkolói szektort is kialakítottunk a tábor, a „B” közép számára.

Jegyárak a 2023/2024-es szezonra:

Felnőtt: 1500 HUF

Diák/Nyugdíjas: 800 HUF

A 2023/2024-es szezonra érvényes bérlet ára: 15 000 HUF