Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U10-es Gyermekbajnokság: hétről-hétre, meccsről-meccsre folyamatosan fejlődnek a lányok

U10-es és U9-es csapatunk is nagyszerű meccseket játszott Sümegen.
U10-es Gyermekbajnokság: hétről-hétre, meccsről-meccsre folyamatosan fejlődnek a lányok

A hétvégén Sümegen rendezték az U10-es Gyermekbajnokság újabb fordulóját, ahol ezúttal is U10-es, valamint U9-es csapatunk is részt vett. U10-eseink és az idősebbek között vitézkedő U9-eseink is a Tapolca, valamint a Balatonboglár együttesével találkoztak és igazán örömteli, hogy mindkét korosztályunk ragyogó mérkőzéseket játszott, a lányok folyamatosan fejlődnek és a meccseken is a legjobb formájukat hozták. Edzői értékelések:

- A Tapolca ellen sok volt a technikai hibánk támadásban, viszont védekezésben nagyot küzdöttek a lányok és kapuban is nagyszerű teljesítményt nyújtottak. A második mérkőzésre azt kértem, hogy minimalizáljuk a hibákat támadásban és tartsuk meg ezt a feszes védekezésünket. Sikerült, így ezen a meccsen is győztesen hagytuk el a pályát. Hétről-hétre, meccsről-meccsre lépünk előre. Nagyon boldogok vagyunk, büszke vagyok a lányokra – nyilatkozta Varga Niki, U10-es csapatunk edzője.

- Rendkívül boldog vagyok, hiszen a lányok nagyon jó meccseket játszottak. Mindkét mérkőzésen szorosan alakult az eredmény és ez nem befolyásolta a gyerekek teljesítményét. Most játszottak a legszebben a lányok és egy csapatként hozták le a mérkőzéseket. Mindenkit ki szeretnék emelni, mert magukhoz képest a legjobb formájukat hozták. Gratulálok nekik és büszke vagyok rájuk – fogalmazott U9-es lányaink trénere, Pankotai Luca.