Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hasznos U10-es forduló: fegyelmezetten és koncentráltan játszottak a lányok

U9-es csapatunk remek védekezést mutatott az idősebbek között.
Hasznos U10-es forduló: fegyelmezetten és koncentráltan játszottak a lányok

Az elmúlt hétvégén rendezték az U10-es Gyermekbajnokság első fordulóját Lentiben. Az eredményt hivatalosan ebben a korosztályban ugyan nem számolják, de U10-es csapatunk az Egerszegi KK ellen 10-7-re, a nagykanizsai Tungsram SE ellen pedig 28-1-re győzelmedeskedett.

U10-es Gyermekbajnokság, 1. forduló, Lenti:

Szombathelyi KKA I. - Egerszegi KK

Szombathelyi KKA I. - Tungsram SE I.

- Hasznos, jó iramú meccseket játszottunk. A lányok nagyon fegyelmezetten és koncentráltak voltak. Amit kértem tőlük azt megvalósították, büszke vagyok rájuk – értékelt U10-es csapatunk edzője, Varga Niki.


U9-es csapatunk az idősebbek között a Körmend és a Zalaegerszeg ellen gyakorolt és szerzett fontos tapasztalatokat az U10-es fordulón.

Körmendi DMTE – Szombathelyi KKA II.

Egerszegi KK – Szombathelyi KKA II.

- Ez volt a lányoknak velem az első meccsük és most játszottak elsőnek ebben az öt plusz egyes rendszerben. Meg voltunk szeppenve, hiszen idősebb korosztályban játszottunk, nem láttam azt a lendületet és akaratot, amit az edzéseken. A védekezéssel mindkét meccsen meg voltam elégedve, erre kell építkeznünk. Nekünk a gyakorlás a cél ebben a korosztályban és saját magunkra kell figyelnünk. Folytatjuk a munkát és szép lassan mi is felvesszük az idősebbekkel a ritmust – fogalmazott U9-eseink trénere, Pankotai Luca.