Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U15 I. osztály: Két fontos győzelem után felléptünk a dobogóra

Az újabb fordulón a Mosonmagyaróvár és a Siófok ellen is begyűjtöttük a két pontot.
U15 I. osztály: Két fontos győzelem után felléptünk a dobogóra

A hétvégén győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban folytatódott az U15 I. osztályú bajnokság a felsőházba jutásért harcoló U15-ös csapatunk számára. Bujárszki Ádám tanítványai a Mosonmagyaróvár, illetve a Siófok együttesével csaptak össze, és mivel mindkét kiemelten fontos találkozón győztesként hagyták el a pályát, ezért a begyűjtött négy bajnoki ponttal felléptek a dobogóra a tabellán.

U15 I. osztályú bajnokság, B-csoport, 4. forduló, Győr:

Motherson Mosonmagyaróvár – Szombathelyi KKA 18-27 (6-13)

SZKKA: Unger, Simon (K) – Béres 3, Komáromi 1, Németh R. 2, Sass 6, Sebestyén 2, Spanyó 4, Szabó D. 6, Tolnai, Tüzes 3, Balogh S., Bödei, Egyed, Gyulai, Horváth L.

Szombathelyi KKA – Siófok KC 33-23 (19-15)

SZKKA: Unger, Simon (K) – Béres 5, Komáromi 2, Kovács A., Németh R. 1, Sass 4, Sebestyén 4, Spanyó 6, Szabó D. 4, Tolnai, Tüzes 3, Bödei, Egyed, Gyulai 4, Horváth L.

- Az előzetesen megfogalmazott felsőházi céljaink elérése szempontjából kiemelt fontosságú forduló volt számunkra Győrben. Sorrendben a Mosonmagyaróvár és a Siófok csapatával játszottunk. Egy hónapja nem játszottunk tétmérkőzést, ezért kicsit tartottam attól vajon milyen formában leszünk. Nem kezdtünk jól egyik mérkőzésen sem. Viszont a nyitott védekezésünk végig nagyon rendben volt. A második félidőben mindkét mérkőzést magabiztosan lehoztuk. Ez többek között annak volt köszönhető, hogy nagyon jó fizikális és mentális állapotba van a csapat. Hiányérzetem van a szélső helyzetek kihasználásába és a távoli zónából történő átlövések területén. Ezen sokat kell javítani és fejlődni. Csapatjátékunk átlag feletti volt, erre a jövőben is nagy szükségünk lesz! Volt 2-3 átlag feletti egyéni teljesítmény is: Simon Emese, Béres Fruzsina, és Spanyó Panni. Természetesen nincs megállás 2 hét múlva Kozármislenyben fontos pontokért szállunk harcba. Gratulálok csapatomnak! Hajrá SZKKA - értékelt U15-ös csapatunk trénere, Bujárszki Ádám.