Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U15-ös Gyermekbajnokság: Mindkét csapatunk magabiztos győzelmekkel menetelt tovább

U15-ös Gyermekbajnokság: Mindkét csapatunk magabiztos győzelmekkel menetelt tovább

A hétvégén Körmenden rendezték az U15-ös Gyermekbajnokság alapszakaszának harmadik fordulóját, amelyen az előző játéknapokhoz hasonlóan U15-ös és U14-es csapatunk is részt vett. Mindkét gárdánk újabb magabiztos győzelmekkel vette az akadályokat, így a tabella első két helyéről az SZKKA együttesei várhatják a bajnokság folytatását.

U15-ös Gyermekbajnokság, 3. forduló, Körmend:

Szombathelyi KKA I. (U14) - Szentgotthárdi KK 40-18 (15-8)

Góna SZKKE – Szombathelyi KKA I. (U14) 25-42 (14-19)

- Az első kör utolsó meccsei rendkívül fontosak voltak a felsőházba jutás szempontjából. Ennek megfelelően a jó kézilabdát játszó Szentgotthárd ellen sem volt kérdés az eredmény, rendkívül fegyelmezett védőmunkával megtörtük a szentgotthárdi lányok lendületét és támadásban is tetszetős játékot produkáltunk. Jól és tudatosan kézilabdáztunk, aminek nagyon örülök. Sokat kellett várnunk a második meccsünkre, a védekezésünkben voltak hiányosságok. Támadásban viszont sokat futottunk és összességében elégedett lehetek, a lányok minden dicséretet megérdemelnek. Megyünk tovább, következik a második kör, amiben hasonlóan jól szeretnénk szerepelni, aztán tovább lépni. Vannak terveink – fogalmazott U14-es csapatunk edzője, Debreczeni György.


Körmendi DMTE – Szombathelyi KKA II. (U15) 21-41 (12-20)

Szombathelyi KKA II. (U15) – Egerszegi KK 39-24 (24-16)

- Az alapszakasz harmadik fordulójában ismét két mérkőzés várt ránk. A vasárnap reggeli kezdés rányomta a bélyegét az első meccsünk első félidejére, de a fordulás után már megérkeztünk a mérkőzésbe. Rendezetlen védelem ellen sok lerohanásos gólt tudtunk szerezni és felállt védelem ellen is szép támadásokat vezettünk. Két magabiztos győzelmet arattunk Körmenden, gratulálok a csapatomnak, hajrá SZKKA – értékelt Bujárszki Ádám, U15-ös lányaink trénere.