Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U19-es és U17-es csapatunk is Dunaszerdahelyen játszott edzőmeccset

U19-es és U17-es csapatunk is Dunaszerdahelyen játszott edzőmeccset

A héten újabb nemzetközi és határon túli élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodhattak utánpótláscsapataink, ugyanis U19-es és U17-es együttesünk is baráti klubunk, a HC DAC Dunaszerdahely vendégeként játszott felkészülési mérkőzést. Ifistáink megfogyatkozott kerettel is győzni tudtak, míg serdülőink egy meghosszabbított, 72 perces edzőmérkőzésen kaptak ki szorosan.

HC DAC Dunaszerdahely U19 – Szombathelyi KKA U19 30-34

- Néhány játékosunk hiányának ellenére úgy gondolom, hogy jól játszottunk. Egész jól működött a támadásunk, de vannak még elemek, amiken dolgoznunk kell – fogalmazott a meccs után ifjúsági csapatunk edzője, Mirko Vujovic.


HC DAC Dunaszerdahely U17 – Szombathelyi KKA U17 37-35

- Védekezésben nagyon gyengék voltunk, egy hétperces kimaradás elég volt, hogy eldőljön a mérkőzés, ilyen periódusokat nem ajándékozhatunk az ellenfeleinknek a jövőben. Viszont ma is volt, aki tudott bizonyítani, aminek nagyon örülök. Hasznos mérkőzést játszottunk, sokat tudtunk gyakorolni. Levontam a tanulságokat a mérkőzésből és már kialakult minden játékos szerepe a szezonkezdetre. Köszönjük a meghívást a Dunaszerdahelynek – értékelt Huszár Benjámin, serdülőink trénere.