Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb két sima győzelem, U12-es csapatunkat a hosszú utazás sem zökkentette ki

Az U11-es lányok fejlődését kiválóan szolgálják az idősebb korosztályban játszott meccsek.
Újabb két sima győzelem, U12-es csapatunkat a hosszú utazás sem zökkentette ki

A múlt hétvégén a messzi Szászberek adott otthon az U12-es Gyermekbajnokság aktuális fordulójának. Remek formában lévő U12-es csapatunkat a hosszú utazás sem zavarta meg és a házigazda, valamint a SZISE ellen is magabiztos sikert aratva folytatta győzelmi sorozatát.

U12-es Gyermekbajnokság, Szászberek:

Szent István SE – Szombathelyi KKA I. 7-31

EURONOVEX USE I. - Szombathelyi KKA I. 8-27

- Még nem volt ilyen napunk, hogy ilyen hosszú utazás után lépjünk pályára. A bemelegítésnél figyeltem a csapatot, viszont nem látszott rajtuk a fáradtság, várták már a mérkőzés kezdetét. A Szent István SE ellen védekezésben jól bekezdtünk, így kapusteljesítményünk is magas szintre emelkedett. Gyors gólokkal hamar 10 gólt tettünk az eredmény közé, így a második félidőt a gyakorlásra szenteltük. A második mérkőzésen a házigazda fogadott bennünket, ahol már a kapusbelövés alatt nagyon jó hangulat volt a lelátón, hiszen a hazai csapat szurkolói is nagy számban megjelentek, illetve a szombathelyi szurkolók is hihetetlen buzdítással támogatták a mieinket. Nem lehet számukra távolságot szabni, akárhol játszunk, ők jönnek és szurkolnak. A lányok az ország bármelyik részén is azt érezhetik, hogy hazai pályán játszanak. Köszönjük szépen nekik ezúton is! Ellenfél csapata több jól cselező játékosból állt, akikre a mérkőzés elején nem volt meg az ellenszerünk, viszont a kapusaim elképesztő százalékkal védtek, ziccerektől a büntetőig, szinte mindent megfogtak és ők tették közé a különbséget. Ismét elmondhatom, hogy nagyon jól játszott a csapat és folyamatosan látszik az edzéseken befektetett kemény munka, hiszen szebbnél szebb gólokkal tudnak minket elkápráztatni. December tizedikén Mosonmagyaróváron lesz az utolsó idei fordulónk, szeretnénk ezt az őszi szezont 10/10-zel befejezni! Hajrá SZKKA – értékelt elégedetten Horváth Konrád, U12-es csapatunk edzője.


A fordulón az idősebbek között ezúttal is ott volt egyesületünk U11-es csapata is, a lányok a fejlődését remekül szolgálják az ilyen kiélezett meccsek, ahol nagyobbak ellen edződhetnek meg.

EURONOVEX USE II. - Szombathelyi KKA II. 16-14

Eszterházy SC – Szombathelyi KKA II. 21-14

- Ismét egy magasabb korosztályú bajnoki fordulóra utaztunk, ahol a rendkívül hosszú út következtében kissé döcögősen kezdtük az első mérkőzést. Az első időkérés után úgymond megérkeztünk a meccsre és javítva a hibáinkat szépen játszottunk. Végig kiélezett és szoros küzdelem alakult ki a két csapat között, de végül a végjátékban elkövetett apró figyelmetlenségnek köszönhetően kétgólos vereséget szenvedtünk. A második mérkőzésen a nagy magasságbeli különbségek ellenére is szépen küzdöttek a lányok és amiket kertem tőlük, azokat teljesítették. Nagyon sok hiányzóval érkeztünk, de ezért utaztunk ilyen messzire, hogy ilyen kiélezett és nehéz mérkőzéseket játszunk, melyek a fejlődésünket szolgálják. Köszönöm szépen a lányok munkáját! Büszke vagyok rájuk – mondta a forduló után U11-eseink trénere, Molnár Viktória.