Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Válts bérletet és nyerj eredeti SZKKA-mezt

Hétfőn indul a bérletértékesítés a 2023/24-es szezonra.
Válts bérletet és nyerj eredeti SZKKA-mezt

Véget ért a várakozás, hétfőn megkezdődik a 2023/24-es idényre szóló bérletek értékesítése. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az összes hazai mérkőzésre (NB I/B, Magyar Kupa) érvényes szezonbérlet ára egységesen 15 000 forint.

Érdemes lesz időben beszerezni a bérletet, hiszen jövő szombaton már hazai mérkőzéssel rajtol el az új bajnokság, az újonc Egri Vitézek csapatát fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban. Ahogy beharangoztuk korábban, egy óriási meglepetéssel és akcióval is készülünk a bérletvásárlóknak:

Minden újonnan vásárolt bérlet mellé egy SZKKA-s autós zászlót adunk ajándékba és innen már csak egy hajszál választja el egyik szerencsés Szurkolónkat, hogy nyerjen egy eredeti 2023/24-es SZKKA-mezt.

Nincs más dolgotok, mint az ajándék zászlót kiakasztani az autótokba a visszapillantó tükörre, lefotózni és a fényképet az új bérlet sorszámával együtt elküldeni nekünk üzenetben. A résztvevők között a szezon második hazai mérkőzése előtt kisorsolunk egy eredeti mezt, amelyet ünnepélyes keretek között adunk át a Szeged elleni bajnoki meccsen.

A fényképeket Facebook-oldalunkra üzenetben, illetve email címünkre várjuk: szombathelyikezilabdaklub@gmail.com

A bérleteket tehát jövő hétfőtől klubirodánkban vásárolhatóak meg (Szombathely, Berzsenyi tér 2., 4. emelet), hétköznapokon 9-tól 15 óráig.